fredag 18 september 2009

Välkommen in på en titt!

Godmorgon alla morgonpigga, idag bjuder jag på lite bilder av mina senaste loppisfynd, denna bilden är tagen inne i gästrummet nu på morgonen.... det börjar ljusna utanför mitt fönster.... Dagen gryr..... det är nåt magiskt över tidiga timmen på hösten, det är nåt med ljuset.... nog om det, spegeln är ett kanonfynd den är helt underbar med sin sirliga ram..... och den skall inte målas om för då mister den sitt värde.
Vackra linnehanddukar med röda monogram kan man inte få för mycket av, och knappt använda 20:- st för dessa, tyckte jag var ett fynd..... några örngott med ljuvliga spetsar fick också följa med mej hem.......
Självklart kunde jag inte motstå lilla Katekesen från tidigt 1800-tal, för en ynka 10:- helt underbar att ha ligga framme och njuta av......
Dessa underbart goda plommon kommer från våran trädgård och dom skall jag baka en härlig plommonpaj av idag..... så nu blir det fredagsfika när gubben kommer hem...... fatet plommonen ligger på fyndade jag också på min loppisrunda för en ynka 10:-, engelskt benporslin från Staffordshire......
Med dessa bilder vill jag önska alla er därute en Trevlig Helg! Och än en gång Tack för alla kommentarer ni lämnar på min blogg! Kram Kathrine!

8 kommentarer :

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron ! Vilka fina bilder.Vad söta spetsgardiner du har.Snygg spegel.Fina fynd gamla örngott med spets är ju så charmigt och gulligt tycker jag.Va gott med plommonpaj.Ha en mysig fredag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

hagagården sa...

Godmorgon!
Men oj vilken spegel du har köpt,hur snygg som hällst,du gör rätt i att inte måla den den är så fin som den är.
kram o ha en go dag
ninni

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon. Vilken spegel, den är jättevacker. Och jättefina fynd du gjort. Handduken har ett jättefint monogram och så bra pris. Låter gott med plommonpaj till fredagsfikat. Ha nu en riktigt bra helg.
Goa kramen
AnnaMaria

Vit som snö sa...

Det kallar jag verkligen fynd!!
Så klokt att låta spegeln vara som den är med sin vackra slitna patina. Även om man gillar vitt så bör en del få vara som det är tycker jag.
Hoppas plommonpajen blir smarrig!
Ha en mysig helg! Kram Cilla

Viola sa...

Hallå där...spegeln var helt underbart vacker...du undrade om kopparna, hade tänkt ta 140 kr för dessa och ha inte lagt ut dom ännu, är du intresserad så hör DIG, HA EN FIN FREDAG, KRAM

Mitt hvite hus sa...

Nydelig funn du har fått deg... skjønne bilder.... ønsker deg også en fin helg.. Klem Kerstin

Ylle by heart sa...

Vilka fynd!
JAg njuter såå av att hitta godsakerna bland skrotet! Spegeln är ju helt underbar och kunde mer än gärna få flytta hem till mig ;-)

helle sa...

Dejligt du ikke falder for fristelsen til at male den flotte ramme på spejlet!!

Det gamle linned er også altid et hit hos mig, god helg!

Helle